Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Producthoudbaarheid kan variëren afhankelijk van het type product en de specifieke samenstelling ervan. Over het algemeen geldt dat ongebruikte producten houdbaar zijn tot de aangegeven datum op de verpakking, mits ze worden bewaard volgens de aanbevolen opslaginstructies. Voor cosmetische producten wordt naast de vervaldatum vaak ook aangegeven hoelang het product houdbaar en effectief blijft na opening. Het is belangrijk om deze richtlijnen te volgen om de optimale kwaliteit en veiligheid van het product te waarborgen.

Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Specifiek worden producten zoals onze CBD en CBG olie zorgvuldig getest. De resultaten van deze tests worden vervolgens vastgelegd in een Certificaat van Analyse, dat beschikbaar is voor onze klanten.

Het Certificaat van Analyse verschaft gedetailleerde informatie over verschillende aspecten van het product, waaronder:

  1. Potentie: Hierin wordt de exacte hoeveelheid van de werkzame stoffen in het product aangegeven, waardoor consumenten een helder inzicht krijgen in de concentratie van de werkzame bestanddelen.

  2. Veiligheid: Het certificaat geeft inzicht in verschillende veiligheidsaspecten, zoals de aanwezigheid en hoeveelheid van zware metalen, mycotoxinen, pathogene microbiologie en pesticiden. Dit waarborgt dat onze producten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en vrij zijn van schadelijke stoffen.

Door deze transparante aanpak zorgen we ervoor dat onze producten niet alleen voldoen aan interne kwaliteitsstandaarden, maar ook aan externe certificeringen. Op deze manier streven we ernaar om consumenten te verzekeren van de hoogste kwaliteit en veiligheid van onze producten.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Standaard pakket € 6,95

Brievenbuspakje € 4,15

Gratis voor bestellingen vanaf € 55,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van [PostNL]. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt de kosten voor de producten gecrediteerd. Om uw order terug te sturen krijgt u van ons een antwoord nummer, waarmee u uw order gratis terug kan sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [lowlandherbs@gmail.com].

Klik hier voor het contact formulier

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of gebruikt, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ja, uw betaling is veilig bij ons. We maken gebruik van beveiligde betalingsgateway.

Hierdoor kunt u gebruik maken van Applepay, Klarna en Ideal.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via lowlandherbs@gmail.com. We streven ernaar om uw vragen binnen 24uur te beantwoorden.

Klik hier voor het contact formulier

Absoluut, naast de recensies op onze website, vindt u ook gedetailleerde feedback van klanten op ons Trustpilot-profiel. Deze recensies bieden een onafhankelijk perspectief op de ervaringen van anderen met onze producten en service.

U kunt ons Trustpilot-profiel bezoeken [Klik hier voor Trustpilot profiel] om meer inzicht te krijgen in wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met ons bedrijf. We waarderen ook uw eigen feedback, omdat het ons helpt om voortdurend te streven naar verbetering van onze diensten.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Afbeelding
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Beschrijving
Klik buiten om de vergelijkingsbalk te verbergen
Vergelijk